De OR van odbs de Holterenk

De Ouderraad van de Holterenk (OR) zet zich in om diverse kleine en grotere evenementen mogelijk te maken voor de leerlingen. Dat doen we door zowel zelf activiteiten op touw te zetten en te ondersteunen bij zaken die door de school georganiseerd worden.

Een kleine greep hieruit:

  • Organiseren van de knutselmiddagen, paasontbijt, herfstwandeling/herfstdag
  • Verzorgen van het Sinterklaas en Kerstfeest

Naast het organiseren van diverse activiteiten denkt de OR ook mee over zaken die op school aan de orde zijn. Voorts begroot de OR de uitgaven van de vrijwillige ouderbijdragen. Hieruit worden allerlei activiteiten voor de kinderen bekostigd. De ouderraad verantwoordt de uitgaven aan het bestuur van De Stichting Vrienden van de Holterenk die uw bijdragen beheert.

Om dit alles mogelijk te blijven maken voor de leerlingen, zijn ouders die zich in willen zetten van harte welkom binnen de OR.

We vergaderen gemiddeld 1 keer per 6 weken.  Bij elke vergadering is een leerkracht vertegenwoordigd. Je kunt aangeven naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat (elke activiteit wordt door ca. 4 OR leden georganiseerd). Op deze manier is alles te overzien qua tijd en blijft het leuk voor iedereen.

Dus kijk gerust een keer mee, wees welkom en vraag de OR leden hoe het is!

De ouderraad bestaat uit de volgende personen:
Deborah, Ineke, Agnes, Nando, Emily, Bas, Kim, Hilde, Rowina, Marius en Tamara.
Vanuit het team sluiten aan:
Laura en Suzan.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met: orholterenk@gmail.com